INOVATIVNE METODE I LASERI

EmFace®

Nova era prirodnog podmlađivanja

EmFace®

Nova era prirodnog podmlađivanja

Godinama unazad, ordinacija Laderma se trudi da prati svetske trendove iz oblasti estetske medicine i da svojim pacijentima obezbedi najbolje. Tako je bilo i ovaj put. EmFace® je prva i jedina procedura koja istovremeno tretira kožu lica i mišiće u 20-minutnom tretmanu. Neizbežnim procesom starenja, sve više gubimo ne samo masne naslage koje licu daju jedrinu, nego i mišićni tonus, pa lice počinje da "pada".

EmFace® koristi istovremenu primenu sinhroniziranih RF i HIFES™ tehnologiju. HIFES™ tehnologija deluje na mišić i obezbeđuje povećanje gustine i kvaliteta mišićne strukture tj vraća mišićni volumen i tonus mišića. Dok sinhornizovana RF energija deluje na kožu, zagreva dermis i povećava nivo kolagena i elastina što rezultuje zategnutijom i jedrijom kožom sa manje vidljivim finim linijama i borama. Kliničke studije EmFace®-a pokazale su prosečno povećanje kolagena za 26%, udvostručenu količinu elastina u tkivu i povećanje tonusa mišića u mirovanju za 30%. Istovremeni učinak ovih tehnologija dovodi do manje bora za 37% i većeg podizanja tj.liftinga za 23%. Idelna je procedura za sve one koji izbegavaju botulinski toksin i filere, iako se uspešno može kombinovati sa takvom vrstom tretmana.

Kako izgleda EMFACE tretman?
EmFace je veoma brz i bezbolan tretman i ne iziskuje posebnu pripremu. Izvodi se tako što se aplikatori pomoću posebnih nalepnica postave na čistu kožu (čelo i obraze). Tretman traje 20 minuta, a preporučuju se četiri tretmana u razmacima od dva do tri dana u okviru mesec dana.

Kada su vidljivi rezultati?
Odmah nakon prvog tretmana lice poprima svežiji izgled u celini, a optimalni rezultati vidljivi su u proseku 90 dana od poslednjeg tretmana. Za održavanje, preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 6 do 12 meseci.

Koji tip kože je pogodan za EMFACE tretman?
EMFACE tretman je pogodan za sve tipove kože.

Savršen spoj za jedrije lice EMFACE i zategnuto i čvrsto telo EMSCULPT Neo je sada dostupan u LaDermi.

EmFace® Submentum

EMFACE ZA DEFINICIJU DONJE VILICE I ELIMINACIJU PODVALJKA

EMFACE Submentum je neinvazivna procedura dizajnirana da poboljša izgled submandibularne regije, koja se obično naziva „double chin“ ili podvaljak. Ovaj inovativni tretman ima za cilj smanjenje viška masti i poboljšanje ukupne konture vilice i područja vrata, što rezultira mladalačkim i izvajanim izgledom.

Kako Emface submentum radi?
EmFace submentum koristi istovremenu primenu sinhroniziranih RF i HIFES™ tehnologiju. HIFES™ tehnologija deluje na mišić i obezbeđuje povećanje gustine i kvaliteta mišićne strukture. Dok sinhornizovana RF energija deluje na kožu, zagreva dermis i povećava nivo kolagena i elastina. Ova kombinacija bezbolno sagoreva masne ćelije u predelu podbratka, naglasavajuci konturu donje vilice.

Prednosti EMFACE Submentuma:
• Efikasan
• Poboljšana definicija vilice
• Neinvazivan i bezbolan
• Minimalno vreme trajanja procedure ( 20min)
• Nema oporavak
• Rezultati prirodnog izgled