INOVATIVNE METODE I LASERI

EmSculpt Neo®

Inovativno oblikovanje tela

EmSculpt Neo®

Inovativno oblikovanje tela

Neredak je slučaj da nam motivacija za iscrpljujuće treninge uvek fali, a želja za izvajanim telom je nikada veća. Rešenje nam donosi revolucionarna platforma za oblikovanje tela EMSCULPT NEO. Ova platforma je prvi neinvazivni uređaj dizajniran da eliminiše masne ćelije i izgradi mišiće jedinstvenom kombinacijom sinhronizovane RF energije i HIFEM-a u jednoj sesiji tretmana od 30 minuta. EMSCULPT NEO je nadogradnja svog prethodnika EMSCULPT uređaja koji samo deluje na mišiće. Krajnji rezultat EMSCULPT NEO tretmana je smanjenje depoa masti i rast mišića tretiranog područja. U više od 30 naučnih radova od 2018. godine je obuhvaćena HIFEM+ tehnologija i to je čini najintezivnije istraženom tehnologijom koja se koristi u neinvazivnom oblikovanju tela.

Kako funkcioniše EMSCULPT NEO?
EMSCULPT NEO je zasnovan na aplikatoru koji istovremeno emituje sinhronizovanu RF i HIFEM+ energiju. Mišići u tretiranom području, zaobilazeći moždana ograničenja, se podležu kontrakciji čiji intezitet nije moguće postići tokom rutinskih vežbi. Za manje od 4 minuta temperatura u potkožnoj masti dostiže nivoe koji izazivaju apoptozu, odnosno masne ćelije se trajno oštećuju i polako uklanjaju iz tela.

Zašto je EMSCULPT NEO BROJ JEDAN u oblikovanju tela?
Zato što istovremeno podstiče metaboličku razgradnju masti i oblikuje telo jačanjem mišića. Kliničke studije su pokazale u proseku 30% smanjenje potkožne masti i 25% povećanja mišićnog volumena.

Ko je idealan kandidat za ovakvu procedure?
Emsculpt Neo je generalno bezbedan i efikasan za ljude sa širokim spektrom indeksa telesne mase (BMI). Međutim, važno je napomenuti da Emsculpt Neo nije tretman za mršavljenje i nije namenjen osobama sa značajnom prekomernom težinom ili gojaznošću.

Koje regije se mogu tretirati?
EMSCULPT NEO se može raditi na stomaku, zadnjici, butinama, rukama i listovima.

Kako se izvodi EmSculpt NEO tretman?
Emsculpt NEO procedura je prilično jednostavna, laka i za nju nije potrebna prethodna priprema. Ne može porediti sa liposukcijom ili nekim drugim hirurškim tretmanom. Tokom svake tretmana Emsculpt Neo uređaj će biti postavljen na željeno područje, a EMSCULPT NEO će odraditi svoje.

Da li je potrebna priprema?
Pre tretmana nema neke posebne pripreme, osim preporuke da se pre/posle tretmana dovoljno hidrirate, tačnije da pojačate dnevni unos vode u organizam.

Koliko je tretmana potrebno?
Protokol za EMSCULPT NEO je obično četiri tretmana od 30 minuta, u razmaku od 5- 10 dana. Rezultati kod svakog pacijenta mogu varirati, ali najbolje vreme da se vide konačni rezultati je 3 meseca nakon poslednjeg tretmana.

Da li postoji period oporavka?
Kod ove procedure nema perioda oporavka. Možete se vratiti svojoj svakodnevnoj rutini odmah nakon tretmana.

Da li je Emsculpt Neo bezbolan i bezbedan tretman?
EMSCULPT NEO tretmani mogu biti intenzivni, ali ne i bolni. Tokom tretmana možete imati osećaj zagrevanja. Možete osećati i intenzivne kontrakcije mišića, blag pritisak i nelagodnost, ali to je privremeno i minimalno. Emsculpt Neo je u potpunosti bezbedan tretman. To je jedini tretman odobren od strane FDA (Američke agencije za lekove) za oblikovanje tela, koji kombinuje izgradnju mišića i topljenje masnog tkiva. Za sada ne postoji drugi uređaj u oblasti estetske medicine koji tretira masnoće i mišiće u jednom tretmanu.

ZA 4 TRETMANA U OKVIRU MESEC DANA U ORDINACIJI LADERMA MOŽETE DOĆI DO ŽELJENE FIGURE UZ REVOLUCIONARNI EMSCULPT NEO.