INOVATIVNE METODE I LASERI

ATTIVA®

inovativno zatezanje kože lica i tela

Attiva®

Inovativi radiotalasni tretman za zatezanje kože

ATTIVA® predstavlja radiotalasni lifting kože koji koristi najnoviju tehnologiju zagrevanja potkožnog tkiva (Subdermal Induced Heat) kojom se ćelije prirodno stimulišu da proizvode kolagen. ATTIVA® Subdermal Induced Heat tehnologija daje optimalne rezultate putem minimalno invazivne procedure i namenjena je onim osobama koje žele da na efikasan i bezbedan način ublaže znake starenja bez potrebe da se podvrgnu hirurgiji.

Sa godinama proizvodnja kolagena u našem telu se smanjuje, a koža postaje opuštena i pojavljuju se bore. Attiva radiotalasi prolaze ispod kože i proizvode toplotu od oko 50 stepeni. Ta toplota dovodi do trenutne kontrakcije opuštenih kolagenskih vlakana čime se koža zateže i obnavlja. Takođe, nakupljena toplota stimuliše ćelije da proizvedu novi kolagen i elastin. Poboljšava se mikrocirkulacija i snabdevenost ćelija kiseonikom. Efekat tretmana je koža koja je vidljivo sveža, zategnuta i podmlađena.Poboljšanje je vidljivo odmah nakon prvog tretmana, ali potpuni rezultat se dobija nakon 4 do 6 nedelja jer je potrebno izvesno vreme da telo proizvede novi kolagen i elastin. Zadovoljavajući rezultati postižu se jednim tretmanom ili sa više njih koji se mogu ponavljati nakon 3 do 6 meseci.

Procedura je bezbolna. Na područje koje se tretira primenjuje se lokalna anestezija. Trajanje tretmana varira u zavisnosti od područja koje se tretira, kao i period oporavka koji može biti od nekoliko sati do nekoliko dana u zavisnosti od regije.

Ovaj tretman se može koristiti za zatezanje kože u svim regijama gde su se javili znaci starenja i opuštena koža, a naročito za:
• zatezanje kože svih delova lica, posebno za podizanje donje regije lica – marionetskih bora
• zatezanje gornjih i donjih očnih kapaka i tretman podočnjaka
• zatezanje i obnavljanje kože vrata i podbratka
• tretman finih bora u svim regijama
• zatezanje opuštene kože stomaka, nadlaktica, butina i dr.
• poboljšanje izgleda ožiljaka

Koža na različitim delovima dela dobija novu elastičnost i svežinu pomoću ovog tretmana, a može se primeniti na sve regije gde je došlo do smanjene proizvodnje kolagena.ATTIVA® tehnologija nudi pacijentima mogućnost da značajno poboljšaju svoj izgled i kvalitet kože bez ožiljaka i sa odmah vidljivim rezultatima. Zakažite već danas ATTIVA tretman u ordinaciji LaDerma i vratite svom izgledu svežinu i blistavost.

Za više informacija o ovom tretmanu kontaktirajte LaDerma ordinaciju na +381 63 770 44 56.

Pored ovog radotalasnog tretmana, u ordinaciji LaDerma izvodimo i revolucionarni hirurški tretman za zatezanje opuštene kože - Renuvion koji kombinuje radiotalase i gas u potkožnom tkivu.