INTENZIVNO ZATEZANJE KOŽE

RENUVION®

Zategnuta koža bez reza uz Renuvion

Budućnost estetske hirurgije

Opuštena koža na stomaku, rukama, leđima, podbratku i nogama postaje prošlost posle samo jednog tretmana

Posle brojnih procedura za ulepšavanje koje postoje u Srbiji, u našu zemlju uskoro stiže revolucija zvana Renuvion, odnosno zatezanje kože J plazmom. Tehnologija koja je apsolutni hit u svetu u Srbiji će sprovoditi specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije dr Saša Mišeljić.
Renuvion tehnologija omogućava hirurgu da kombinovanim korišćenjem RF energije i Helium plazme postigne maksimalnu kontrakciju kože bez mogućnosti da se ošteti okolno tkivo. Maksimalna kontracija kože nakon liposukcije se postiže upravo Renuvion tehnologijom.

Ne treba više brinuti da li će koža nakon liposukcije ostati da visi. To se više neće dešavati, jer se nakon liposukcije prođe posebnom kanilom ispod kože koja emituje Helium plazmu koja u trenutku zateže kožu za više od 50%, što se može videti odmah, za vreme same intervencije.





Šta je Renuvion?

Renuvion koristi helijumski gas koji je vrlo stabilan i brzo se pretvara u plazmu na nižim temperaturama. Helijumski gas se napaja (RF) radiofrekventnin talasima kako bi napravili snažan i precizan protok hladne plazme. Tokom jonizacije, samo mala količina ( manje od 0.1% ) helijum gasa se pretvara u plazmu, dok ostalih 99.9% protoka preko tretirane regije generiše dovljnio toplote da kontrahuje kożu dok višak helijuma istovremeno hladi tretiranu regiju.

Preciznost hladnog plazma snopa omogućava da regija bude tretirana bez oštećenja okolnog tkiva. Zbog toga što je helijumski gas vrlo efektan na niskim temperaturama, to mu daje sigurnost i efektnost u zatezanju kože bez oštećenja okoline.

Druge metode koje koriste lasersku, ultrazvučnu ili radiofrekventnu energiju nisu toliko precizni kao Renuvion i koriste značajno višu temperaruru kako bi tretirali kožu. Ovaj nedostatak preciznosti i regulacije temperature može oštetiti okolno tkivo i pregrejati tretiranu regiju.

Šta radi Renuvion?

Renuvion se sastoji od tanke kanile koja se plasira ispod kože kroz malu rupicu od 3 mm. RF talasi generišu protok heliuma čime stvaraju preciznu i snažnu kontrakciju kože time što zagrevaju iznutra, a istovremeno stimulišu i produkciju kolagena.







Pogledajte galeriju PRE i POSLE na drsasamiseljic.com

Regije koje se tretiraju

Renuvion se koristi za zatezanje lica, podvaljka, vrata, stomaka, leđa i nogu. Nakon tretiranja Renuvion J plazmom dobija se 50% kontrakcije tretirane regije već u toku same procedure, a dodatna kontrakcija kože se postiže u narednih 3 meseca. Time je Renuvion J plazma zasluženo na prvom mestu u odnosu na sve ostale procedure za zatezanje kože na svetu.

Svi delovi tela na kojima je koža opuštena, bilo da je to posledica gubitka težine ili nakon trudnoće tretiranjem Renuvion J plazmom postižemo maksimalnu kontrakciju kože bez hirurških rezova što je jako važno za žene nakon porođaja kao i posle većeg gubitka težine. To se posebno odnosi na opuštenu kožu stomaka, ruku, leđa i unutrašnje strane butina.

Druge metode koje koriste lasersku, ultrazvučnu ili radiofrekventnu energiju nisu toliko precizni kao Renuvion i koriste značajno višu temperaruru kako bi tretirali kožu. Ovaj nedostatak preciznosti i regulacije temperature može oštetiti okolno tkivo i pregrejati tretiranu regiju.

Postignuti rezultat je trajan.

Pregled zakažite direktno kod doktora pozivim na +381 63 770 44 56