Estetska hirurgija

DR SAŠA MIŠELJIĆ

Operativne i neoperativne procedure

Dr Saša Mišeljić

specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Dr Saša Mišeljić, specijalista estetske hirurgije i vlasnik jedne od najsavremenijih specijalističkih ordinacija iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije “LaDerma Aeshtetic Surgery”.

Nakon završenih osnovnih studija na Medicinskom fakultetu u Beogradu, dr Saša Mišeljić je specijalizirao plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u februaru 2006. godine. Petnaestogodišnja saradnja sa svojim mentorom, prof dr Miodragom Colićem i drugim svetskim priznatim stručnjacima stvorila je bogato profesionalno iskustvo i inspirisala ga da svakodnevim učenjem i ulaganjem postane neprikosnoven i priznat u svom poslu. U želji da svojim pacijentima pruži širok spektar ponude i da svetske metode iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije primenjuje kod nas, prvi je na našim prostorima doneo brojne inovacije i postao Key opinion leader. Inovirao je robot za transplataciju kose, zatim InMode procedure FaceTite i BodyTite, revolucionaran Renuvion zatezanje kože J plazmom kao i najnoviju vrstu liposukcije, vibroliposukciju Vibrasat Pro Moller.

Operativne procedure koje najčešće izvodi su:
• Podizanje, povećanje i smanjenje grudi
• Lifting lica, Lifting vrata
• Blefaroplastika
• Abdominoplastika
• Zatezanje kože - Renuvion helium plazma
• Vibroliposukcija - Vibrasat Pro Moller

Pored toga, izuzetno je posvećen neoperativnim antiage tretmanima kao što su podmlađivanje lica hijaluronskim filerima, aplikovanje botulinskog toksina, podmlađivanje i zatezanje lica nitima, neoperativne korekcije nosa i brade, povećanje grudi i zadnjice polutrajnim filerima (gelovima), podebljanje potkolenice neoperativnim putem,itd.

Član je mnogih domaćih i međunarodnih stručnih udruženja (Srpskog udruženja za plastično-rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju SRBPRAS, Međunarodnog udruženja za estetsko-plastičnu hirurgiju ISAPS i drugih). Redovan je posetilac najvećih stručnih skupova za estetsku medicinu.

Estetska hirurgija u Laderma ordinaciji

Saznajte više o zahvatima i procedurama u Ladermi. Konsultacija sa estetskim hirurgom daje Vam mogućnost da bolje sagledate situaciju, procenite mogućnosti i donesete odluku o načinu na koji ćete doći do željenih rezultata.