INOVATIVNE METODE I LASERI

VISIA®

Analiza kože kakvu do sada niste videli

VISIA®

Analiza kože kakvu do sada niste videli

Jedinstven dijagnostički sistem sada i u našoj zemlji – LaDerma za korak ispred drugih.

Prošlo je vreme kada je gledanje u ogledalo, kako bi se procenio efekat određene procedure, bio jedini parametar uspeha. S obzirom da jako držimo do poverenja koje nam ukazuju naši pacijenti, kao i da imamo vrlo individualan pristup, želeli smo da uz pomoć Visie na najprecizniji mogući način pokažemo pacijentu pravo stanje njegove kože, i na osnovu viđenog odaberemo pravu proceduru i, naravno, potvrdimo uspeh našeg rada. Visia omogućava do sada najprecizniji i veoma tačan pregled stanja kože pre, u toku i nakon tretmana. Osim toga, ona prikazuje kakvo bi njeno stanje bilo za period od pet godina na primer kada bi se tretirala kao i kako bi izgledala kad se ne bi tretirala. Aparat je podjednako koristan i za lekara i za pacijenta. Pacijent u svakom trenutku može da vidi sve faze i međufaze tretmana i postane svestan promena koje se u koži dešavaju. Za nas lekare Visia obezbeđuje objektivan uvid u promene na površini kože kao i njenim dubljim slojevima, što nije moguće utvrditi standardnim pregledom.

Nepristrasna analiza

Pacijent pored toga što može pratiti sve faze tretmana može dobiti preciznu informaciju tj.u procentima izražen rezultat uspešnosti primenjenih procedura. Pacijent dobije tačno ono što mu je potrebno. Procedura traje svega nekoliko minuta i podrazumeva skeniranje i fotografisanje kože u tri projekcije u tačno određenim uslovima, a odštampani nalaz daje uvid u stanje kože i meri uspeh tretmana. Po prvi put vide se stvari nevidljive golim okom. Visiom dobijamo precizno i detaljno određivanje: dubine pigmentacija, stepena oštećenosti kože UV zracima – fotostarenje, kapilarne promene, dubine finih linija i bora, teksture i tonusa kože, veličine pora, rasprostranjenost bakterija i gljivica…

Visia za sve generacije

Pacijenti vrlo često imaju pogrešnu percepciju o izgledu i stanju svog lica. Svoj umorni izgled povezuju sa borama ne shvatajući da im je koža davno izgubila blistavost i svežinu. Često imaju poriv da iste bore popune, a u stvari ključna stvar je da koriguju podočnjake i vrate izgubljenu svežinu. Visia je ključna u lečenju akni. Specifičan prikaz bakterijskih depoa obezbeđuje adekvatan izbor terapije i skraćuje put do postizanja maksimalnih rezultata.