INOVATIVNE METODE I LASERI

Ulthera®

Najprirodnija antiage procedura

sinonim za lifting bez hirurgije

Ulthera®

Jedan tretman, bez dana oporavka, tokom cele godine, za sve tipove kože

Prva, jedina i originalana Ulthera u regionu nalazi se u LaDermi

1. ŠTA JE ZAPRAVO ULTHERA?

Ulthera je bazirana na jedinstvenoj tehnologiji - fokusiranom ultrazvuku koji vrlo precizno prodire duboko, direktno do same mišićne fascije (SMAS). Ovaj sloj je inače bio dostupan jedino hirurgu tokom klasičnog liftinga sve dok se nije pojavila Ulthera. Upravo zato je Ulthera sertifikovana od strane Američke agencije za lekove (FDA) kao jedina prava i bezbedna zamena za hirurški lifting.

Za razliku od lasera i uređaja baziranim na radiofrekventnim talasima (Rf tehnologije) Ulthera površinu kože ostavlja intaktnom precizno isporučujući energiju na adekvatnu dubinu podstičući tako stvarenje novog kolagena. Nov, zdrav, čvrst kolagen postepeno kožu čini čvrstom i zategnutijom.

Šta se tretira Ultherom?

Ultherom se tretira donja trećina lica sa ciljem isticanja jasne definicije donje vilice, smanjuje podvaljak i zateže opuštena koža vrata. Uklanaju se sitne linije i bore sa dekoltea. Zateže unutrašnja strana butina i nadlaktice, opuštena koža iznad kolena…. Potpuno bezbedno se radi podizanje obrva kako bi oči izgledale odmornije i otvorenije.

Ulthera pomaže pacijentima da najprirodniji način izgledaju znatno svežije i mlađe

2. PO ČEMU JE ULTHERA JEDINSTVENA?

1. Vizualizacija - konstantno ultrazvučno snimanje koje obezbeđuje dermatologu da sve vreme gleda slojeve kože i odabranu energiju bezbedno isporuci tamo gde je potrebno i time obezbedi siguran rezultat. Upravo ovaj vid snimanja kože tj. Deep see vizualizacija čini ultheru jedinstvenom u odnosu na sve njene kopije. Deep see vizualizacija obezbeđuje precizno sagledavanje svih slojeva kože sve vreme tokom tretmana. To znači da svim ostalim aparatima proizvoljno procenjujemo debljinu kože i samim tim ne možemo precizno tvrditi da smo u pravom sloju i da pritom nema rasipanja energije na druge strkture (kost,mast,krvni sudovi).

2. Dubina prodiranja - upotrebom adekvatnih aplikatora koji deluju na različitim dubinama (1.5,3,4,5 mm) proceduru prilagođavamo individualnim potrebama, jer debljina kože nije ista kod svih. Cilj primene fokusiranog ultrazvuka na dubini od 4.5 mm omogućava da dođemo do strukture zvane SMAS( deo mišićnog sistema) koji je do sad bio dostupan jedino u okviru pravog hirurškog liftinga.

3. Kontinuirano zagrevanje - kontinuirano zagrevanje tkivo na 60-70°C stepeni obezbeđuje sigurnu stimulaciju kolagena, učvršćivanje i zatezanje kože, koje se meri (poredi) sa hirurškim liftingom. Loš, istrošeni kolagen biva zamenjen novim, čvršćim.

3. KOME JE NAMENJENA?

Namenjena je podjednako ženama i muškarcima. Svima onima koji su se suočili sa problemom opuštene kože lica i vrata. Onima koji žele dobru preventivu i prirodan način podmlađivanja kao i onima kojima je možda dosadila primena filera, botoxa i stalnog bockanja. Ulthera je posebna jer se idealno uklapa sa svim ostalim estetskim procedurama, a posebno zato što obazbeđuje prirodno podmlađivanje pa primenu drugih, posebno injekcionih procedura može odložiti ili se sa njima može idealno dopuniti. Na taj način se sigurno izbegava sindrom tzv. “prepunjavanja”.

4. KADA SE VIDE REZULTATI?

Prvi rezultati se vide neposredno nakon tretiranja, a krajnji rezultat nakon 60 do 90 dana. Period oporavka nakon ultera tretmana ne postoji, tako da se može raditi u bilo kom periodu godine.

5. KOLIKO JE TREMANA POTREBNO?

Jedan tretman, jednom godišnje. Dužina trajanja tretmana zavisi od regije koja se tretira. Za lice i vrat potrebno je od 60 do 90 minuta, dok je za dekolte potrebno 30 minuta.

6. DA LI PROCEDURA BEZBEDNA?

Bezbednost potkrepljuje činjenica da je u svetu urađeno preko million tretmana, a ultrazvuk se u medicini koristi preko 50 godina. Ovaj autentični fokusirani ultrazvuk je garancija najprirodnijeg mogućeg podmlađivanja. Rezultat se vidi postepeno. Procedura se može ponoviti nakon godinu ili dve.