INOVATIVNE METODE I LASERI

MORPHEUS8®

Tretman za remodeliranje kože

i nehirurški lifting lica i vrata

Morpheus8®

Tretman za remodeliranje kože i nehirurški lifting lica i vrata

Sa godinama naša koža gubi elastičnost, postaje opuštena i pojavljuju se bore. Ukoliko želite da ublažite znake starenja, a ne želite da se podvrgnete hirurškim tretmanima, Morpheus8 je pravi izbor za vas.

Morpheus8 je uređaj za remodeliranje potkožnog masnog tkiva. Ovim nehirurškim tretmanom koji kombinuje mikroiglice i radiotalase koža se zateže i remodelira, postižući podmlađen, osvežen izgled. Pomoću radiotalasa i mikroiglica stimuliše se proizvodnja kolagena čime se zateže koža lica i tela i ublažavaju bore. Novina u odnosu na druge tretmane je ta što mikroiglice ulaze u dublje slojeve kože, zagrevaju tkivo i oblikuju potkožnu masnoću čime se postižu efektniji rezultati. Tretman je relativno bezbolan bez obzira na korišćenje iglica. Dermatolog će na lice ili drugu regiju koja se tretira naneti kremu za lokalnu anesteziju. Tokom tretmana možete osetiti blago peckanje uz osećaj toplote dok iglice prelaze preko vaše kože. Zahvaljujući dobroj pretpripremi i davanju adekvatne nege nakon tretmana u ordinaciji LaDerma skoro i da nema perioda oporavka nakon intervencije. Pacijenti se odmah mogu vratiti poslovnim aktivnostima.

Problemi za koje možemo koristiti Morpheus8 su sledeći:
• opuštena koža lica i vrata
• otoci ispod podočnjaka (malarni edem)
• akne i ožiljci
• oštećenja nastala dejstvom sunca
• opuštena koža
• neujednačena tekstura kože
• fine linije i bore
• strije
• proširene pore

Ovo je jedna od retkih procedura kojom se u isto vreme koža remodelira i zateže, što se ne postiže skoro nijednim drugim tretmanom. Zbog dubine prodiranja iglica, Morpheus8 može se koristiti i na licu i na drugim delovima tela (vrat, dekolte, ruke, noge, stomak, zadnjica). Izvanredne rezultate postižemo kod opuštene kože u regiji donje vilice (podbratka) i vrata. Smanjuju se opušteni jastučići na samoj ivici donje vilice i zateže se koža lica i vrata.

Pomoću dodatka Morpheus8 Prime u ordinaciji LaDerma uspešno tretiramo regiju oko očiju, posebno kod pacijenata koji imaju problema sa nakupljanjem tečnosti i otocima u regiji ispod podočnjaka (malarni edem). Takođe, ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože. Tretman traje oko 30 minuta. Iako se prvi rezultati se mogu videti već nakon nekoliko dana, obično je potrebno da prođe oko 3 meseca da bi se video konačan rezultat. Broj potrebnih tretmana može da varira u zavisnosti od stanja kože pacijenta, ali obično se rade 3 tretmana u razmaku od oko mesec dana sa dodatnim tretmanom nakon 12 meseci kako bi se postigli optimalni rezultati. Morpheus8 tretman je idealan način da bez hirurgije dođete do podmlađene, zategnute i jedre kože.

Za više informacija o ovom tretmanu kontaktirajte LaDerma ordinaciju na +381 63 770 44 56