INOVATIVNE METODE I LASERI

MORPHEUS®

BODY

Tretman za zatezanje kože tela

sa dugoročnim rezultatima

Morpheus® Body

Tretman za zatezanje kože tela sa dugoročnim rezultatima

Nova tehnologija Morfeus 12 specijalno je dizajnirana za zatezanje kože tela – stomaka, glutealne regije i nogu uz istovremeno snažno anticelulit dejstvo i topljenje površnih masnih naslaga.

Morpheus Body - frakcionisana tehnologija za zatezanje kože tela, snažnu energiju radio-talasa dovodi u duboke delove derma i hipoderma, te istovremeno razlaže celulit, topi površinske masne naslage i zateže kožu tela. Stalna borba sa celulitom i opuštanjem kože može biti zamorna, a kozmetske procedure obično nisu dovoljno efikasne. Naša preporuka je Morfeus Body anticelulit terapija uz istovremeno zatezanje kože tela.

Šta sve još može Morfeus Body pored zatezanja kože tela?

Ova procedura, pored toga što se koristi za zatezanje kože tela, optimalna je i za lečenje celulita i topljenje lokalizovanih masnih naslaga sa dugoročnim efektima. Značajno se može smanjiti obim tretirane regije i istovremeno popraviti kvalitet i tonus kože. Čest je slučaj da se masne naslage gomilaju na stomaku, butinama i nadlakticama. Iako različite dijete i vežbe utiču na skidanje kilograma, one često ne uspevaju da smanje obim i adekvaatno oblikuju baš te delove tela. Međutim, snažno delovanje radio-talasa Morfeusa Body, uspešno i dugoročno uklanja i najupornije nakupine masnih ćelija na različitim delovima tela. Koža na tretiranim mestima zategnuta i čvrsta.

Najveće prednosti Morfeus Body terapije

Restrukturira se koža u svim slojevima . Obnovljena površina kože deluje zdravo i zategnuto, a produkcija novog kolagena daje volumen i čvrstinu koži iznutra, a novi elastin jedrinu. Dolazi do istovremene razgradnje celulita i površnih masnih naslaga što rezultira jedrom kožom bez celulita. Terapija se prilogađava individualno svakom pacijentu. Trenutno u svetu veoma popularna terapija zbog svoje efikasnosti i brzog postizanja rezultata u lečenju celulita, oblikovanju i zatezanju kože tela. Ova medicinska procedura je klinički testirana i pokazala se minimalno invanzivna, komforna (uz primenu anestezije u obliku kreme) i maksimalno efikasna , te daje dugoročne rezultate.

Za više informacija o ovom tretmanu kontaktirajte LaDerma ordinaciju na +381 63 770 44 56