INOVATIVNE METODE I LASERI

Hydrafacial®

Keravive

Tretman koji dubinski hrani,

ojačava dlaku i revitalizuje kožu skalpa

KERAVIVE

Zdravlje skalpa najvažniji je preduslov za bujnu i snažnu kosu. Problemi vezani za izgled kose često se vežu za osećaj samopouzdanja koje može biti narušeno zbog izgubljenog volumena, sjaja i glatkoće kose tokom godina. Kod izgubljenog zdravlja kose potrebno je delovati najpre na vlasište.

HydraFacial Keravive tretman je jedinstveno rešenje za to!

1. KERAVIVE TRETMAN - OPIS PROCEDURE

HydraFacial Keravive je novi tretman za kosu koji na brz i efikasan način dubinski hrani i ojačava dlaku i revitalizuje kožu skalpa. Ovaj blag i umirujući tretman pruža kosi dugoročno zdravlje i lepotu, jer su čist i zdrav skalp preduslov za njen rast. Njegovom primenom se skalp delotvorno i dubinski revitalizuje čime se podstiče cirkulacija. Slaba cirkulacija može biti uzrok slabijeg dovođenja hranjivih materija, minerala i vitamina do folikula dlake što posledično dovodi do stanjivanja i oštećenja kose, a potom i do njenog proređivanja.

HydraFacial Keravive tretman kose nastao je na inovativnoj tehnologiji razvijenoj najpre za lice. Dokazanom uspešnošću u čišćenju i revitalizaciji kože lica pomoću aplikatora koji ima patentiranu spiralnu Vortex tehnologiju, stvoren je jedinstven nastavak za kosu. Inovativni Vortex sastav na bezbolan način vakumom dubinski izvlači nečistoće iz pora na glavi. Postupak je u potpunosti bezbolan.

Osim uklanjanja nečistoća, ova savremena tehnologija čisti, ljušti, stimuliše i jedinstvenom formulom istovremeno vlaži kožu proteinima koji hidriraju, neguju i pospešuju vlasište. Naime, proteini su gradivni elementi ćelije tkiva, uključujući i kosu. Kosa se najvećim delom, čak 85%, sastoji od keratina, jedne od vrsta proteina. Ako u organizmu nema dovoljno proteina, kosa postaje krhka i lomljiva, što posledično može dovesti do opadanja kose i pre nego li postignu svoj puni potencijal rasta. Osim proteina, HydraFacial Keravive serum deluje na svaki aspekt zdravlja vlasišta i folikula svojim faktorima rasta i peptidima.

Za optimalne rezultate preporučuje se ciklus od tri tretmana sa razmakom od mesec dana. Između Keravive tretmana potrebno je svakodnevno nanositi HydraFacial Scalp Health sprej koji sadrži iste aktivne supstance kao tretman i pojačava njegov učinak.

1. KOME JE NAMENJEN TRETMAN KERAVIVE?

HydraFacial Keravive tretman namenjen je svima, i ženama i muškarcima, nezavisno od godina, koji žele vratiti izgubljen volumen, sjaj, gustinu, snagu i zdravlje kose. Ovim tretmanom moguće je tretirati:
• Suvo vlasište sklono perutanju i svrabu
• Masno vlasište
• Začepljene folikule vlasi
• Nedostatak cirkulacije.

2. PRIPREMA PRED TRETMAN KERAVIVE

Na tretman je potrebno doći čiste kose koja nije tretirana proizvodima za oblikovanje frizure kao što su gel ili lak za kosu. Takođe, preporučujemo ne farbati kosu 72 sata pre dolaska kako vlasište ne bi bilo crveno ili iritirano.

3. TOK PROCEDURE TRETMANA KERAVIVE

Prvi korak tretmana sastoji se od čišćenja i eksfolijacije. Spiralni, jednokratni nastavak stvara blagi vakuum kojim omogućuje opuštajuće i bezbolno usisavanje čestica prljavštine, mrtvih ćelija, viška masnoća i čisti folikule dlake. Istovremenim vlaženjem, koža skalpa se omekšava i onemogućava zatvaranje pora što daje kosi više prostora za rast i razvoj.

Aktivne ćelije se ne zadržavaju samo na površini kože, već prodiru duboko u pore te tako omogućuje eksfolijaciju mrtvih ćelija, ali i smanjuju njihovo taloženje. Eksfolijacijom, koža skalpa postaje glatka i bolje upija aktivne sastojke, a dugoročno deluje i na pojačanu proizvodnju kolagena.

Drugi korak tretmana se sastoji od hidratacije i nege posebnom formulom HydraFacial Keravive seruma za koji se koristi jedinstveno dizajniran nastavak. Tako se u kožu skalpa vraća izgubljena dubinska vlažnost, podstiče mikrocirkulacija i deluje na umirivanje kože.

Potom sledi treći korak u kom se tretman produžava na samostalnu negu kod kuće. Naime, nakon čišćenja i nege sledi tretiranje vlasišta HydraFacial Scalp Health sprejom koji se dobije uz svaki tretman, a sadrži jednake aktivne sastojke kao i sam tretman.

Kod samostalnog korišćenja kod kuće potrebno je kosu podeliti na 4 – 5 tzv. staza kako bi se što bliže sprej naneo po skalpu. Nakon nanošenja spreja, laganim masiranjem potrebno je utrljati preparat u teme i pustiti da se osuši.

Korišćenjem HydraFacial Scalp Health spreja između tretmana pojačava se učinak tretmana te se produžava delovanje aktivnih procesa pod kožom.

4. OPORAVAK NAKON KERAVIVE TRETMANA

Najveća prednost tretmana je što ne postoji posebno vreme oporavka.