INOVATIVNE METODE I LASERI

Body Fx®

Neinvazivno reoblikovanje tela,

i uklanjanje celulita

BODY FX®

Sigurno, komforno i efikasno rešenje za reoblikovanje tela i uklanjanje celulita

Body FX je novo, neinvazivno rešenje za reoblikovanje tela i smanjenje celulita sa dugoročnim rezultatima. Ovaj tretman će reoblikovati vaše telo sa efektima ne-hirurške liposukcije.
Body FX je savršen način da se oslobodite opuštene kože na stomaku (“mummy tummy”), kao i da uklonite masne naslage sa istog (“muffin top”), da uklonite “love handles”, masne naslage sa bokova i drugih delova tela u cilju generalnog poboljšanja kontura tela.
Ova tehnologija je zaista jedinstvena jer rezultat nije samo redukcija masti. U isto vreme pored remodeliranja, dolazi do zatezanja kože. Imati sve ove efekte u jednom tretmanu san je svih nas.

Kako funkcioniše?

Body FX koristi kombinaciju različitih klinički dokazanih modaliteta, uključujući radio-frekventnu energiju za duboko zagrevanje tkiva i sukciju na principu negativnog pritiska. Energija radio-frekventnih talasa deluje na kožu i masne ćelije izazivajući topljenje masnih ćelija i skupljanje kože. Vakum i kontrolisani energetski implusi usaglašeno deluju kako bi obezbedili lepe rezultate u oblikovanju tela.

Koliko je tretman siguran?

Serija RF talasa se isporučuje intezitetom od milion impulsa u sekundi čime se period kontakta jednog talasa sa površinom kože svodi na minimum. Tretman je veoma siguran i neinvazivan, a kako bi se povećala bezbednost, temperatura kože se tokom tretmana stalno prati. Ovo termičko praćenje pruža najveć istepen kontrole temperature i izbegavanje bilo kakvih neželjenih efekata.

Da li je tretman bolan?

Većina korisnika Body FX kaže da je tretman bezbolan i da se jedino može osetiti blago zagrevanje kože i njeno nežno pulsiranje kao posledica delovanja vakuma i radio-frekventnih talasa pri otklanjanju neželjenih masnih naslaga.

Koliko je tretmana potrebno?

Preporučuje se osam tretmana, po jedan tretman nedeljno. Postepena poboljšanja mogu se videti već nakon prvih nekoliko tretmana – a ono što se primeti posle prvog tretman je glatka i nežna površina kože.

Da li je potreban poseban režim života i nege posle tretmana?

Apsolutno nema nikakvih problema da se narušava normalan život posle tretmana, tako da se on može uraditi i tokom pauze za ručak. Pacijenti će primetiti crvenilo i osetiti toplotu na tretiranom području, što će se smiriti posle nekoliko sati tako da ni u kom slučaju ne utiče na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

“Body FX je prva i jedina tehnologija koja koristi usmerenu energiju radio-frekventih talasa za eliminisanje masti, zatezanje kože i stvaranje novog kolagena. Na taj način se koža i zateže i popravlja njenkvalitet – što je san svakoga ko želi da popravi oblik i stanje svog tela. Body FX je odlično rešenje za smanjenje ili uklanjanje celulita, smanjenje ispupčenja i nabora na koži, za zatezanje opuštene kože na stomaku, uklanjanje masnih naslaga oko struka, na bokovima, butinama i drugim regijama tela na kojima se najčešće pojavljuju neželjene masne naslage.”

Dr Biljana Đurđević,spec dermatolg