INOVATIVNE METODE I LASERI

Aerolase® Neo

Neinvazivno podmlađivanje

Aerolase® Neo

Neinvazivnom procedurom unapredite svoju prirodnu lepotu

Laser broj 1 u Americi

U Srbiji ekskluzivno dostupan samo u LaDerma ordinaciji!

Aerolase Neo je najsavremeniji estetsko medicinski laser koji revolucionarno menja i unapređuje način na koji se tretiraju i rešavaju različiti problemi kože. Patentirana Neo mikrosekundarna tehnologija omogućava protok velike količine energije u kratkim impulsima, koji brzo i efikasno prodiru u dublje slojeve kože, omogućavajući tretman bez bolova, opekotina i modrica.

Bezbedan i maximalno komforan. Ono što Aerolase Neo izdvaja od ostalih lasera na tržištu, jeste mogućnost da se putem jednog laserskog modaliteta, tretira 5 različitih problema kože odjednom: uklanja crvenilo i pigmentacije, uklanja akne i smanjuje vidljivost ožiljaka prouzrokovanih aknama, ujednačava ten, podstiče proizvodnju kolagena za čvrstu i zategnutu kožu lica. Aerolase Neo je idealan za početak anti-aginga (prejuvenation). Za sve one koji žele da zadrže prirodnu lepotu i krenu sa nekim od anti-age procedura. Podjednako je efikasan na pacijentima različitih starosnih dobi, tipova i tonova kože.

Prednosti Aerolase Neo lasera: sveobuhvatno tretira kožu, rešavajući 5 problema odjednom, jedini laser koji se radi tokom čitave godine, neinvazivna i bezbolna procedura, ne postoji period oporavka, nakon tretmana nesmetano možete da se vratite svakodnevnim aktivnostima.

Pre svake procedure vršimo detaljnu analizu kože revolucionarnom Visiom, jedinim sistemom za analizu kože na svetu odobrenim od strane Američke agencije za lekove (FDA). Pre Aerolase tretmana, dijagnostika Visiom posebno je važna - otkriće okom nevidljiva oštećene ćelije kože, bore, proširene pore, duboke aknozne procese itd. Zahvaljujući ovom jedinstvenom sistemu, naš tim dermatologa će predložiti koja Aerolase procedura će najučinkovitije rešiti vaš problem.

Aerolase Neo Skin

Sa starenjem kože, dolazi i do opadanja nivoa njene elastičnosti i kvaliteta, što prouzrokuje probleme poput proširenih pora i opuštene kože. Takođe se mogu pojaviti ili pogoršati i druga neželjena stanja, poput crvenila, starosnih pega i fleka prouzrokovanih sunčanjem. Aerolase Neo laser uspešno rešava sve navedene probleme sveobuhvatnim tretmanom koji utiče na teksturu i tonus kože, vraćajući prirodan sjaj i ujednačen ten. Bilo da želite da povratite mladalački izgled ili uklonite prve znakove starenja, Aerolase Neo je pravi izbor za vašu kožu.

Kako funkcioniše Aerolase Neo Skin?
Zahvaljujući mikrosekundnojj tehnologiji, svetlosni impulsi koje proizvodi Aerolase Neo velikom brzinom stimulišu sloj kože u kojem se nalazi najviše vode, derm, utiče na proizvodnju kolagena, redukovanje finih linija, sužavanje pora, a takođe pospešuje zategnutost kože. Aerolase Neo potom tretira melanin i hemaglobin, ukoliko su prisutni, kako bi se očistio braon pigment, vaskularne lezije i suzbila upala.

Koliko dugo traje tretman?
Neo Skin tretman obično traje između 20 i 60 minuta, u zavisnosti od problema koji se tretira, kao i regije (lice, vrat, dekolte). Tretman je brz, bezbolan, komforan i pogodan za sve tipove kože. Može da se obavi bez prethodnog hlađenja kože ili upotrebe anestetika.

Aerolase Neo Clear

Aerolase Neo je estetsko medicinski laser koji pacijentima svih uzrasta i tipova kože omogućava bezbedno, bezbolno i efikasno uklanjanje akni i ožiljaka uzrokovanih aknama. Ovaj moćni laser eliminiše glavne uzročnike pojave akni, kao što su pojačana proizvodnja sebuma, upalni procesi i bakterije. Dok je u nekadašnjoj medicinskoj praksi bila neophodna upotreba više različitih tretmana i terapija kako bi se rešio problem akni, sada je rešenje dostupno u samo jednom uređaju, - Aerolase Neo laseru. Tretman za uklanjanje akni nema neželjenih efekata i prijatan je za pacijente, uz brzo vidljive rezultate.

Kako funkcioniše Aerolase Neo Clear?
Jedinstvena Neo 650-mikrosekundarna tehnologija omogućava energetskim impulsima da duboko prodru u kožu, kako bi se smanjila proizvodnja sebuma, redukovali upalni procesi i uništile bakterije. Aerolase je efikasan i kod lečenja trenutnih akni, a takođe utiče na sprečavanje pojave novih. Sam tretman pospešuje stvaranje kolagena i smanjuje pojavu ožiljaka od akni, ostavljajući kožu lepom i blistavom.

Koliko dugo traje tretman?
Aerolase Neo tretman uklanjanja akni traje između 10 i 30 minuta, u zavisnosti od kompleksnosti slučaja i regije koja bi trebalo da se tretira ( lice, vrat, grudi, torzo). Tretman se može obaviti bez prethodne upotrebe anestetika, kao i bez direktnog kontakta sa kožom.

Aerolase Neo Melasma

Melasma je stanje kože koje se manifestuje u vidu tamnih, hiperpigmentovanih fleka, koje zahtevaju složenije lečenje. Aerolase Neo upešno pomaže pacijentima da se izbore sa ovim problemom, bez obzira na tip kože i oblik melasme.

Kako funkcioniše Aerolase Neo Melasma?
Aerolase laerska energija od 650 mikrosekundi razbija naslage melanina u dermu i epidermu, omogućavajući komforno iskustvo za pacijenta, uz minimalan rizik od neželjenih efekata u poređenju sa tradicionalnim tretmanima za melasmu. Najvažnije je da ne postoji rizik od stvaranja novih hiperpigmentacija. Za pacijente koji žele ubrzano poboljšanje stanja, Aerolase Neo se može kombinovati sa medicinskim hemijskim pilingom kao i stimulativnom terapijom mikroiglicama (Microneedling). Upravo ovaj laser doprinosi stabilizaciji postignutih rezultata i može se raditi čak i u sred leta, upravo onda kada su pigmentacije najvidljivije.

Koliko dugo traje tretman?
Aerolase Neo Melasma tretman obično traje između 15 i 20 minuta, bezbedan je i komforan, a takođe i veoma delotvoran na svim tipovima kože i oblicima melasme.

Aerolase Neo Rozacea

Rozacea je stanje kože koje karakteriše crvenilo. Pored toga, na licu se mogu naći prošireni krvni sudovi, akne, prisutan je svrab i neretko osećaj osetljivosti i naleta toplote. U nastanku rozacee ključnu ulogu igra genetika i faktori spoljašne sredine. Aerolase Neo laser, zahvaljujući inovativnoj mikrosekundarnoj tehnologiji, pruža izvanredne rezultate u lečenju problema sa rozaceom, superiornije u odnosu na druge dostupne lasere.

Kako funkcioniše Aerolase Neo Rozacea?
Aerolase Neo funkcioniše po principu oslobađanja velike količine energije putem svetlosnih impulsa koji ciljano gađaju crvenilo na licu i oštećene krvne sudove (Talengiecstasias). Svetlosni impuls u trajanju od 650 mikrosekundi tretman čini u potpunosti bezbednim i potpuno bezbolnim. Tokom tretmana pacijent može da iskusi blagi osećaj toplote, ali nije potrebno korišćenje gelova za hlađenje, niti anestetika.

Koliko dugo traje tretman?
Tretman u proseku traje oko 30 minuta. Većina pacijenata primeti poboljšanje već nakon prvog tretmana, ali kako bi lečenje bilo što efikasnije, preporučuje se 3 do 4 tretmana u razmaku od oko četiri nedelje. S obzirom na to da je rozacea hronično stanje, crvenilo može ponovo da se pojavi, pa se mnogi pacijenti odlučuju za tretmane održavanja. Tretmani u kombinaciji sa propisanom terapijom i pravilnom negom, utiču na znatno poboljšanje stanja kože kod pacijenata sa rozaceom.

Uživajte u blistavom tenu i unapredite vašu prirodnu lepotu, uz najsavremeniji laser
za tretiranje kože lica, vrata i dekoltea - Aerolase Neo.