SVEŽINA I SENZUALNOST

Korekcija usana

Mi ističemo prirodnu formu usana!

Korekcija usana

Prirodni izgled usana

Ubrizgavanjem najkvalitetnijeg hijaluronskog gela Juvederm Volift i aplikovanja istog specijalnim malim kanilama čine ovu proceduru bezbolnom i bez pojave modrica . Ravnomernost raspoređivanja gela, baš zato što se aplikuje kanilom, je uniformnija (nema grudvica). Osećaj za meru doktora kome ste se prepustili garancija je prirodnog izgleda usana .

Veliki broj žena će se složiti u konstataciji da su usne najsenzualniji deo ženskog lica, ali isto tako će veoma mali broj žena reći da je zadovoljan oblikom i veličinom svojih usana. Sa godinama, slabljenjem vezivnih struktura u koži, topljenjem potkožnog masnog tkiva uz delovanje gravitacije, kod velike većine žena primećuje se da usne postaju tanje i da dolazi do laganog pada uglova usana. Takođe, dolazi i do pojave sitnih bora oko usana.

Idealan način da sprečimo ove promene jeste konturiranje usana hijaluronskom kiselinom. Ubrizgana u minimalnim količinama i na pravom mestu ova supstanca će zahvaljujući svojoj osobini da vezuje vodu, dati punoću i fin oblik Vašim usnama. S obzirom na to da se radi o prirodnom molekulu, pokreti Vaših usana neće izgledati nekontrolisano. Naravno, ne možemo sve da imamo usne kao Anđelina Džoli, ali možemo da učinimo da naše usne izgledaju mlado, negovano, senzualno .

U ordinaciji LaDerma vrlo je atraktivan tretman hidratacije usana hijaluronskom kiselinom i idealan je kao test za one koji se plaše i imaju predrasude da bi im usta bila prevelika ako bi ih i malo uvećali. Procedura traje jako kratko, otok je minimalan, ali efekat znatno kraći nego kad bi radili konturiranje ili uvećanje usana hijaluronskom kiselinom veće gustine. Naime, hidratacijom ističemo svežinu i senzualnost .