NEOPERATIVNE PROCEDURE

BABY BO

Aplikovanje botulinskog toksina

Botulinski toksin

Baby Bo

"Baby Bo" je potpuno novi pravac u aplikovanju , a samim tim i pristupu samom botulinskiom toksinu. Prošlo je vreme ukočenih i zamrznutih lica koja liče jedno na drugo. Sada se, uz "Baby Bo", može izgledati prirodno .

Termin "Baby Bo", kao i sama procedura, najnoviji su svetski hit koji potiče iz Amerike. Zahvaljujući filmskoj produkciji, tačnije režiseru Martinu Skorsezeu koji je zahtevao da glumci koje angažuje mogu da pokažu facijalnu ekspresiju i dočaraju emociju, inoviran je tretman kojim se preciznije unosi botulinski toksin u daleko manjim dozama. Međutim, prirodan izgled nije samo težnja glumaca. Svako voli da izgleda prirodno i lepo.

Ova procedura podrazumeva aplikovanje minimalnih doza botulinskog toksina na uobičajena mesta, pri čemu se zadržava pokretljivost lica (mimika), ali se ublažavaju i umekšavaju bore smejalice i bore mrštilice. Rezultati traju od 4 do 6 meseci, kada procedura može da se ponovi. Kao i kod standardnog botulinskog toksina, trajnost rezultata se povećava redovnim dolaskom na tretmane. "Baby Bo" je procedura koju možete da radite tokom čitave godine jer nije fotosenzitivna. Samo apliciranje traje svega nekoliko minuta, ali se pun efekat vidi nakon 4 do 8 dana.

Upravo ova procedura idealna je za one koje žele minimalne promene i prirodan izgled . Osim što čuva izraz lica, "Baby Bo" čuva i Vaše zdravlje jer je tretirani mišić pokretljiviji i u funkciji. Pravo vreme za početak ovog tretmana jeste kada zaključite da Vam postojeće mimične bore smetaju.